top of page
original (7).jpg

U bent aan het goede adres voor resultaatgericht en huidverbeterende behandelingen. Sinds 2017 werk ik met  de produktlijn van Dr. Baumann. Deze verzorgingsproducten zijn de dagelijkse "voeding van de huid".  De  samenstelling van de produkten is gezond én doeltreffend.

http://www.dr-baumann.nl

Naast de huidverbeterende behandelingen heb ik ook de BeautyAngel in de salon

 Een hele mooie aanvulling voor wie meer wil.

 

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult.

Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd.

De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

 

MET ZICHTBAAR RESULTAAT

BeautyAngel behandelingen aanvullen met een kruidenpeeling, een combinatie van zeewier, zoetwaterspons en minerale klei.

Deze peeling heeft een krachtige werking op de collageenvezels, stimuleert de celvernieuwing, absorbeert te te veel aan talg, verhoogd het hyaluron gehalte in de huid en zorgt voor een goede doorbloeding. 

 

Veel klanten zijn inmiddels tevreden over het resultaat.

Een goede keuze

Huidverbetering ,

vooral op een natuurlijke manier. Daarom zijn Huidverbeterende massage en de BeautyAngel behandelingen dan ook een aanvullend onderdeel in mijn salon.

OUDER WORDEN WE ALLEMAAL, MAAR HET LIEFST OP EEN NATUURLIJKE , VERZORGDE MANIER

bottom of page