top of page
original (10).jpg

Als heerlijke afsluiting na een gezichtsbehandeling 

sessie 15 minu     26 euro

Cellulose masker 15 euro


Licht voor een mooie huid.

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult.

Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd.

De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Online boeken

ALL-INCLUSIEF BEHANDELING:

- Dubbele reiniging met Beauty Angel Soothing

Cleansing Oil of Beauty Angel Soaking Facewash

- Beauty Angel Peptide Soaking Tonic

- Harsen/epileren

- Massage

- Beauty Angel Bio Cellulose Facial Mask

- 15 minuten Beauty Angel ELT

- Beauty Angel Cellulair Gel

- Beauty Angel Calming Peptide Serum

- Beauty Angel Finishing Silky Touch

- Beauty Angel UV Protection

90 min 80 euro

 

Een echte boost voor je huid
BeautyAngel behandelingen aanvullen
met een kruidenpeeling, een combinatie van zeewier, zoetwaterspons en minerale klei.
Deze peeling heeft een krachtige werking op de collageenvezels, stimuleert de celvernieuwing, absorbeert te te veel aan talg, verhoogd het hyaluron gehalte in de huid en zorgt voor een goede doorbloeding. 

3 keer binnen 14 dagen
herhalen na 42 dagen en 84 dagen
DE BEHANDELING met een kruidenpeeling en BA
Zachte reiniging ter voorbereiding
Faceliftmassage met GUACSHSTEEN en combinatie van stevige grepen
Zachte Herbalpeeling
Beautyangel 15 min met heerlijk cellulose masker
afsluiting naar behoefte
KOSTEN 87,50
euro per keer
kuur van 3 x 82,50 euro per keer

 

 

 

  • Zachte en soepele huid

  • Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd

  • Meer lichtintensiteit voor de huid

  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld

  • Ontspanning en goede gezondheid

  •  

  • Resultaten op lange termijn:

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld

  • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté

  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

De ideale behandeling

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspanningseffect en een frissere en zachtere huid. Voor de beste resultaten zal de Beauty Angel behandeling regelmatig en over een langer tijdsbestek ondergaan moeten worden. Door de aanvulling met hoogwaardige huidverzorgingsproducten wordt de werking van de behandeling verhoogd. Daarnaast draagt een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.

 

De behandeling

Een Beauty Angel behandeling duurt ongeveer 15-20 minuten. Voor dat uw huid blootgesteld wordt aan het licht van de Beauty Angel, wordt uw huid gereinigd. Na deze reiniging worden twee serums op de huid aangebracht die de werking van de Beauty Angel stimuleren. Nu is uw huid er klaar voor om aan het licht blootgesteld te worden. Ter afsluiting van de behandeling wordt er een dag- of nachtcrème aangebracht. Tussen de individuele behandelingen bevelen we een pauze van 48 uur aan. Ter bescherming van het felle licht, worden uw ogen tijdens de behandeling beschermd, krijgt u tijdens de behandeling oogbescherming.

 

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

 

De Beauty Angel behandeling is voor alle huidtypes geschikt. Personen met een lage bloeddruk, zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of personen die medicijnen gebruiken, die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken ( bijv. Antibiotica of Sint- Janskruid), moeten helaas afzien van de collageenbehandeling. Bij het eerste gebruik is een minimale dosis aan te bevelen, om de verdraagzaamheid te testen.

Is het rood licht-gebruik met zonlicht te vergelijken?

Nee, de Beauty Angel maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling.

 

Natuurlijke regeneratie & verjonging van de huid

Wat zijn de oorzaken van huidveroudering?

Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt. Vanaf het 25e levensjaar neemt de verzorging van de opperhuid met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, val en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt vertraagt de stofwisseling van de fibroblast-cellen (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar gemiddeld met 1% daalt. Aangezien collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde celregeneratie leidt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming.

Hoe zorgt licht voor huidverjonging?

De Beauty Angel gebruikt licht met een bepaalde frequentie om de huid op een natuurlijke wijze te verjongen. Het zogenoemde Beauty Light wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid.

bottom of page